Seier til Bredesen

Morten og Petter Bredesen fra NMK Hadeland kjørte inn til en vellfortjent seier under siste helgs NM runde Sigdalsrally. Løpet som ble en skikkelig vintertest, startet i 34 minusgrader. Noe som skulle bli en utfordring for flere deltagere.

Men Bredesen hadde utstyret i orden og taklet kuldegradene uten problemer. Etter over 10 mil med fartsetapper kunne de rulle over målrampa med en komfortabel seier på 1,10 min til nestemann.
Gutta satset hardt fra start og kjørte inn til 2 tid på første SS, kun slått av lokalfører Stian Håre (som forøvrig ble litt for ivrig på SS3 og dro av). SS2 ble det en ny 2 tid, mens de på den beryktede SS3 Letmolia slo til med beste tid. Herfra og til mål var det ingen som kunne henge på Bredesen slik at de på siste tellende etappe kunne tillate seg å slakke litt på tempo og gi fra seg etappeseieren her. Totalseieren i Nasjonal var da sikret og ingen kunne hente de inn igjen. Dette var en velfortjent opptur etter alle timene i garasjen i høst. Så det blir spennende å følge gutta gjennom sesongen. Neste løp ser ut til å bli Hokksundrally 6. februar.

NMK Hadeland ønsker gutta lykke til videre og gratulerer så mye med seieren.

Kopirett © 2020 NMK Hadeland. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.