Ny vinner av NMKs utviklingsstøtte

Et møte med Phil Mills og Petter Solberg var del av NMKs utviklingsstøtte. Et møte med Phil Mills og Petter Solberg var del av NMKs utviklingsstøtte.

NMK Rallycup deler ut utviklingsstøtte til vinnere av NMK Junior Rallycup, både til fører og kartleser. Denne støtten er ment som hjelp til de unge på deres vei til å utvikle seg i riktig retning, innenfor den sporten de brenner for. Forutsetningene for denne støtten er at vinnerene fortsetter å være medlem av NMK påfølgende år, noe som gjør at det ble en endring i etterkant av årets premieutdeling.

Kartleseren som vant i år har byttet klubb, og kjører dessverre ikke lenger for NMK i 2008. På dette grunnlag ble det besluttet å gi premien til den som kom på 2. plass i stedenfor. Det blir derfor Anders Larsen, som i år har kjørt for NMK Hadeland, som dermed får glede av utviklingsstøtten i året som kommer.
- Det var meget hyggelig å ringe Anders tidligere i dag, for å informere om avgjørelsen, sier Børger Brænd, for gladere gutt kunne vi nok ikke truffet i dag. Vi i Rallykomiteen vil med dette gratulere den nye vinneren av utviklingsstøtten, og vi vil følge godt med på Anders, da vi vet at han jobber målbevist med oppgaven som kartleser, fortsetter han.

- Nå skal vi i Rallykomiteen finne ut hvordan denne støtten skal brukes ovenfor Anders og hans videre utvikling som kartleser. Uansett vil vi tro han får noe positivt ut av dette, og vi ser frem til å høre fra ham i etterkant om de erfaringene han da har fått, avslutter Børger Brænd.

Kopirett © 2019 NMK Hadeland. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.